Thursday, July 12, 2018

BERAPA BONUS SHAKLEE?

Wrote by


HOW MUCH YOU CAN EARN WITH SHAKLEE?

Dulu Fa tak tahu menahu langsung Shaklee ada banyak benefit. Sampai sesimple yang Shaklee bagi bonus setiap bulan pun Fa tak tahu.

YES, TAK TAHU PUN !

Fa ingatkan jual supplement and dapat untung runcit macam bisnes yang biasa Fa buat selama ni. Dulu jual shawl jual baju merasa untung runcit ja. Tu pun alhamdulillah dah happy sangat.

Fa start join shaklee sebab nak beli set milkbooster harga ahli 🙊 nak murah punya pasal. Tu yang pm Irine nak jadi ahli. lepas tu Fa sesaja tanya boleh ke jual shaklee and nak join team Irine.

Sekali dia setuju da..

Happy bukan kepalang. Start masuk first kelas terbeliak mata bila tahu Shaklee ni banyak sangat bagi benefit.

✅UNTUNG RUNCIT
✅BONUS
✅CAR BONUS

dah tu semua tu UNLIMITED!

YES UNLIMITED!

Dulu fa kan memang tak percaya langsung orang dapat income ke gaji belas ribu. Dalam hati Fa mana ada. Tak kan la sebulan boleh dapat belas ribu gaji.

Sekali dah join Shaklee baru terbeliak mata tengok  statement ahli shaklee bonus RIBU, PULUH RIBU,RATUS RIBU sebulan. Tu baru bonus tak termasuk untung runcit lagi. Car bonus lagi.

Mak aih memang berapi berasap bontot Fa la nak usaha lebih dan lebih lagi nak dapat monthly income macam tu.

Bonus pertama Fa join shaklee RM291.50. Kira ok la kan balik modal bayar registration fee RM80 dan dapat lebih lagi. Tu bonus je belum masuk untung runcit. Alhamdulillah bulan kedua Fa dapat bonus berlipat kali ganda iaitu RM1738.83 and terus rank up supervisor.

Sekarang dah bulan ketujuh Fa dengan Shaklee bonus pun dah makin banyak. Alhamdulillah. Makin lama makin meningkat. Bonus october ni oun belum hujung bulan tapi dah lebih dari September.

Tak pelik mustahil pun nak dapat sebulan 4, 5, 6 angka. Semua atas kita. Lebih usaha kita lebih la kita dapat.

shaklee tak ada istilah goyang kaki duit masuk. NOPE.

Ko kena usaha. Nak EXTRAVAGANZA bonus so kena la start gear laju buat sale guide downline sesama berjaya satu team. Shaklee bukan janji kosong. Ko buat ko usaha ko akan dapat. Tepat 14 / 15 hb setiap bulan memang tak pernah lagi missed masukan bonus.

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Aim CAR BONUS next 😍

Korang yang tengah mencari bisnes jom la join bisnes kak fa.
kak fa akan guide korang macam mana kak fa boleh berjaya income 4 angka less than 1 year

whatsapp
0149301585





0 love notes:



 
Copyright 2017 @ Fa Ismail | All Right Reserved
Design with ♥ by Shahada Fauzi | Powered By Blogger.com